Sposób przygotowania

Jaja przekroić wzdłuż, wyjąć żółtka. Wątróbkę oczyścić, pokroić na kawałki, podsmażyć na oleju, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i razem poddusić do miękkości. Wątróbkę zmielić razem z żółtkami, doprawić solą i pieprzem. Przygotowanym farszem napełnić białka, ułożyć na liściach sałaty, można udekorować pomidorem i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    takich jajek nie robilam i nie jadlam, smaczne sa?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie składników
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dla mnie coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetny pomysł na jajka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !