Sposób przygotowania

Kaszę ugotować. Pieczarki podsmażyć z cebulką na oleju, dodać do tego kaszę i doprawić przyprawami i czosnkiem podsmażyć jeszcze ok 5 minut , na koniec dać ser feta pokrojony w kostkę, wymieszać i faszerować papryki. Nafaszerowane papryki ułożyć w naczyniu żaroodpornym i zapiec z serem żółtym na wierzchu w 160 stopniach.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Wygląda apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takiego farszu jeszcze nie próbowałam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    świetna
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !