Sposób przygotowania

Mięso umyć osuszyć. Masło rozpuścić i dokładnie posmarować mięso, oprószyć solą i pieprzem. Dać na ruszt i co 10 min. polewać stopionym masłem. Obracać. Jeżeli chcemy mieć polędwicę krwistą należy skrócić czas grillowania. Mięso musi być w całości i nie wolno go nakłuwać, aby nie wyleciał z niego sok. Ta porcja jest ok. na 10 osób.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    wow supcio
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł na wołowinkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !