Sposób przygotowania

Grzyby cebulkę drobno posiekać i dusić na rozgrzanym oleju tak długo aż odparuje połowę płynu. Konserwę pokroić w kostkę i dodać do duszonych pieczarek. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku. Na końcu posypać natką.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    oryginalnie przyrządzone :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszą nieźle smakować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    superowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    takich nie jadłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !