Sposób przygotowania

Na początku należy drobno posiekaną cebulę oraz czosnek lekko przesmażamy na niewielkiej ilości oleju. W moemncie kiedy dohdzie do sytuacji kiedy cebula się zeszkli, dodajemy zioła. Kolejno dodajemy bulion( zalewamy) i doprowadzamy do wrzenia.

Następnie dodajemy pulpę pomidorową. Wszytsko ze sobą gotujemy jeszcze 5 minut na wolnym ogniu!!
.
Na koniec Przecedzamy przez bardzo drobne sitko (a najlepiej przez czystą ściereczkę bawełnianą) i doprawiamy do smaku.

Oczywiście podajemy z makaronem albo ryżem.


Zdjęcia robione telefonem- dlatego słaba jakość:(

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszna zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    moja ulubiona zupka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    moja ulubiona
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubię chyba bardziej niz rosół

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !