Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy, osuszamy, usuwamy zbędne części, tak przygotowaną kroimy w kostkę (według uznania) . Orzechy prażymy, studzimy i siekamy. Wątróbkę oprószamy pieprzem panierujemy w mące i jajku oraz jedną cześć w wiórkach kokosowych, drugą w orzechach, trzecią w płatkach kukurydzianych. Smażymy na złoty kolor. Cebulę kroimy w piórka i smażymy na złoty kolor przyprawiamy solą i pieprzem. Smacznego

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    takiej nigdy nie jadlam
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Interesujący przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wątróbkę bardzo lubię ,ale tak przyrządzonej nigdy nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawy sposób, musi być dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !