Sposób przygotowania

Makrelę oczyścić z ości. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroić wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Rybę wraz z żółtkami włożyć do miski, dodać majonez i dokładnie zmiksować. Przyprawić do smaku pieprzem. Pastą z makreli napełniać połówki jajek, ozdobić według uznania.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    pięknie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają smakowicie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !