Sposób przygotowania

Warzyw powinno być ok 500 g łącznie, pokroić je na duże kawałki i gotować ok 20 minut. Po wystudzeniu zemleć w maszynce. Płatki zalać wrzątkiem i jak napęcznieją dodać do warzyw.Orzechy rozdrobnić i uprażyć. Dodać do płatków z warzywami, doprawić. Wyrabiać kotleciki, obtaczać w otrębach i smażyć z obu stron na złoto.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    bardzo fajny pomysł :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Niezłe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    ja znałam płatki tylko w wersji słodkiej-to jest ciekawe-wypróbuję na pewno:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    ciekawa propozycja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne i zdrowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam i fajne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ale pysznosci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    a to ciekawe jest !!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !