Sposób przygotowania

Żeberka podzielić na porcje (po 1 kostce w każdym kawałku). Sos barbecue wymieszać z musztardą, chrzanem i sosem tabasco. Marynatą posmarować mięso i odstawić na kilka godzin do lodówki. Piec na grillu na rumiano z obu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    przepyszne
  • 1
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    o tak,takie żeberka można zjeść
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Już tęsknię za grillem, żeby móc przygotować na nim takie smakowitości.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają rewelacyjnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Żeberka pierwsza klasa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !