Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plasterki. Posolić i rozbić. Cebulę pokroić, dusić na oliwie. Dodać mięso, obsmażyć z obu stron,. Podlać wodą, dodać pokrojoną paprykę. Pod koniec dolać wodę z ogórków. Dusić do miękkości. Zalać śmietaną. Podawać z kaszą.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uwielbiam bitki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam bitki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam bitki
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    uwielbiam bitki, niestety sama dla siebie je tylko robię, nie chcą u mnie w domu ich jeść

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !