Sposób przygotowania

Serdelki obsmażyć ze wszystkich stron na maśle i przełożyć do garnka. Na pozostały po smażeniu tłuszcz, włożyć krakersy lub bułkę, wlać wino i gotować 10 min. Doprawić majerankiem, pieprzem i solą, włożyć liść laurowy i serdelki. Wymieszać i dusić na małym ogniu 12 min. Podawać z bułką lub ryżem ugotowanym na sypko.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Nie robiłam jeszcze potraw z winem, muszę spróbować.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ciekawy przepis.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to się może udać
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ciekawe połączenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Troche szkoda tego wina:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    yym bardzo dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    W ten sposób jeszcze parówek nie przygotowywałam. Spróbuję.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    puellae90

    Może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !