Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wakacyjny obiad

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa
20 dkg
jajko
2 szt
bułka tarta pikantna
2 łyżki
masło
1 łyżka
sól
do smaku
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Wakacyjny obiad

Umytą fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić i wyłozyć na talerz i polać podsmażoną tartą bułką. W tym czasie usadzić dwa jajka na maśle i dołożyć do fasolki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

klaklak 16.03.2012 15:09
lubię takie jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak