Sposób przygotowania

Cukinię obrać, przekroić na ćwiartki, usunąć pestki. Wrzucić do gotującej sie, osolonej wody i gotowac przez 5 minut. Czosnek zmiażdżyć, wymiesząc z koperkiem, bułka tartą, posolić i popieprzyc do smaku. Cukinię odcedzić, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, skropić oliwą i posypać bułka tartą. Zapiekać ok. 20 minut, aż bułka sie zarumieni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !