Sposób przygotowania

Cebulę i papryki pokroić w kostkę i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Dodać ryż i jeszcze chwilkę podsmażyć. Do ryżu wlać wino i gotować aż odparuje. Potem wlać bulion i mieszać, żeby ryż wchłonął płyn. Pomidory i szynkę pokroić w kostkę i dodać do gotującego się ryżu. Pod koniec zetrzeć ser na grubych oczkach i dodać do potrawy. Posypać posiekaną pietruszką.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super,tak lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !