Sposób przygotowania

kotlety rozbić tłuczkiem.natrzeć solą i pieprzem.obtaczać w jajku oraz bułce tartej.smażyć na mocno rozgrzanym tłuszczu z każdej strony do zrumienienia.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    klaudusia198888

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasyka gatunku:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    nom tradycyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !