Sposób przygotowania

Umyte polędwiczki rozbić delikatnie, oprószyć pieprzem, oregano i kucharkiem z obu stron. Śliwki umyć, wypestkować i drobno pokroić, dodaj do nich sparzone rodzynki. Farsz podzielić na 3 części i rozłożyć na każdą polędwiczkę i zwinąć w rulonik. Przygotowane polędwiczki podsmażyć na silnie rozgrzanym oleju. Przełożyć do naczynia żaroodpornego, wlać wino i piec w temp. 180 stopni ok. 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyśmienite
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny obiad
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to coś dla mnie - pycha!
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiada się smaczne mięsko nie tylko na obiad :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !