Sposób przygotowania

GŁÓWKĘ CZOSNKU NALEŻY OBRAĆ, I PO KOLEI KAŻDY ZĄBEK CZOSNKU WYCISNĄĆ DO MISKI( JA NP ROBIĘ TO ZA POMOCĄ DZIADKA DO ORZECHÓW). DODAĆ NASTĘPNIE 10 ŁYŻEK ŚMIETANY, 3 ŁYŻKI MAJONEZU. DODATKOWO DODAĆ SÓL TAK 1/4 ŁYŻECZKI I PIEPRZ JA DAJE TAK Z 1/2 ŁYŻECZKI.
WSZYSTKO ZE SOBĄ WYMIESZAĆ DOKŁADNIE ZE SOBĄ. ODSTAWIĆ NA 10/15 MINUT. I GOTOWE DO JEDZENIA

ŚWIETNIE KOMPONUJE SIĘ Z PIZZĄ CZY FRYTKAMI.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię takie ostre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    rewelacja!!!
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię taki sos;)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię taki sos;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    robię do pizzy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !