Sposób przygotowania

Ząbki czosnku przed zgnieceniem należy pokroić na ćwiartki i wymoczyć w oleju , następnie wyciągamy czosnek olej wylewamy, nie będzie nam potrzebny, a czosnek zgniatamy i dodajemy do jogurtu, porcje składników dobieramy według własnego gustu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasica2210

    Też taki robię, jest najlepszy!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !