Sposób przygotowania

Bułkę rozmoczyć w wodzie, odcisnąć. Cukinię przekroić wzdłuż na pół. Łyżeczką wybrać miąższ i pokroić. Szczypiorek drobno posiekać, Cebulę pokroić, i połączyć z miąższem z cukinii. Podsmażyć. Mięso włożyć do miski, dodać cebulę z cukinią, szczypiorek, jajko, musztardę, paprykę, sól, pieprz i odciśniętą bułkę. Mieszamy i napełniamy cukinię. Pomidory pokroić, posolić, popieprzyć i mieszamy. Sos z puszki po pomidorach wlewamy do naczynia żaroodpornego, układamy na nim cukinię, pieczemy 35 minut. Posypać startym serem i piec jeszcze 10 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    cukinie bardzo nadają się do...faszerowania:)
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie też

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !