Sposób przygotowania

Ziemniaki najpierw obieramy a potem specjalną łyżką wydrążamy same środki pozostawiając same grube ścianki, zalewamy wrzątkiem posolić i gotować 10 minut. wyjąc i posypać przyprawami , szpinak sparzyć odcedzić i posiekać tasakiem , rozgrzewamy masło dodać do masła mąkę , zasmażyć nie rumieniąc wymieszać ze szpinakiem , chwilkę poddusić połączyć z żółtkami i doprawić do smaku , następnie napełniamy ziemniaki polewamy tłuszczem posypujemy serem startym i pieczemy już dalej w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    ekstra :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !