Sposób przygotowania

Ziemniaki najpierw myjemy potem kroimy w plastry i posypujemy przyprawami, polewamy tłuszczem 2 łyżki i podpiekamy na ruszcie , w tym czasie cebulę obieramy i kroimy w pół plasterki smażymy nie rumieniąc przekładamy do naczynia , przekładamy ziemniakami posypujemy natka pietruszki i przyprawami , zalewamy rosołem i wkładamy do gorącego piekarnika do zupełnego wchłonięcia się rosołu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł na ziemniaki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ciekawy
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super pomysł
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ewa52

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !