Sposób przygotowania

Truskawki umyć, obrać z szypułek i wrzucić do rondla. Polać kilkoma łyżkami wody i gotować na wolnym ogniu około pół godziny. Następnie wsypać cukier i jeszcze chwilę gotować, aż do momentu uzyskania pożądanej konsystencji. Gorący przełożyć do słoików, zakręcić zakrętki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    mój najukochańszy dżemer
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Pyszny
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny dżemik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !