Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, obrać ze skórki. Jajka wybić do miseczki, dodać przyprawę kucharek i odrobinę pieprzu, wymieszać. Pieczarki oprószyć mąką, zanurzać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć na głębokim tłuszczu. Podawać do mięs.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Lubię takie pieczarki!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    bardzo dobre też tak robię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !