Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, wymieszać z przyprawami i oliwą, pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie nabijać mięso na patyczki do szaszłyków i piec na grillu ze wszystkich stron, smarując powstałym sosem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    bardzo lubimy :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie szaszłyki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !