Sposób przygotowania

Z podanych składników zagnieść ciasto. Gęstość ciasta regulować kefirem - dodać go mniej lub więcej. Ciasto ma być gęste i dać się rozwałkować. Rozwałkować na grubość ok 1cm, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Najlepiej smakują z dżemem truskawkowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    dobre
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo fajny przepis, który na pewno wypróbuję:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Zjadłabym troszkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczne
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    nigdy tego nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    warto sprobowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !