Sposób przygotowania

Z oliwy, przypraw, wyciśniętego czosnku i miodu zrobić marynatę. Włożyć do niej udka i marynować w chłodnym miejscu 1-2 godziny. Po tym czasie mięso przełożyć do naczynia żaroodpornego. Piec w 180 stopniach przez ok.1 godzinę. 20 minut przed końcem pieczenia mięso odwrócić, żeby przyrumieniło się też z drugiej strony.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    moja rodzinka uwielbia udka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    udka są kuszące...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !