Sposób przygotowania

mięso umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem następnie pokroić w dość grube plasterki i rozpłaszczyć lekko dłonią oprószyć solą i pieprzem,oliwę wymieszać z octem balsamicznym,dodać pokruszone liście laurowe,posiekane papryczki wszystkie składniki dokładnie wymieszać i powstałą marynatą posmarować dokładnie plastry mięsa odstawić w chłodne miejsce na minimum 2 godz.po czym każdy kawałek mięsa nakładać na folię aluminiową i polać marynatą zawinąć i grillować ok.15min.z każdej strony,po upieczeniu mięso posypać natką pietruszki i udekorować plasterkiem cytryny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    już czuję ten zapach grillowanego mięska;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !