Sposób przygotowania

1. Posiekaną cebulę, agrest, czosnek, sok i skórkę z limonki, przyprawy umieść w gaernku. Przykryj i zagotuj. Zdejmij pokrywkę, gotuj na średnim ogniu 30 min. Często mieszaj. Dodaj żurawinę i gotuj, aż sos będzie miał konsystencję marmolady.
2. Schab natrzyj przyprawami. Polej gorącym masłem. Piecz 90 min w temp 180 stopni. Skrapiaj bulionem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    interesujące danie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    ciekawe polaczenie smakow
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny pomysł,musze wypróbowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !