Sposób przygotowania

Masło rozpuścić na patelni, dodać bułkę tartą i zrumienić na złoty kolor. Brokuł, kalafior i fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Kalafior i brokuł podzielić na różyczki, fasolkę pokroić na kawałki. Wszystkie produkty włożyć do miski, polać zrumienionym masłem z tartą bułką, delikatnie wymieszać. Podawać jako przystawka do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne i zdrowe warzywka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !