Sposób przygotowania

Do bulionu dodać obraną i pokrojoną w kostkę marchewkę i ziemniaki. Fasolkę umyć obrać z końcówek i pokroić na pół lub na 3-części. Kiełbasę pokroić w plasterki a następnie każdy plasterek na pół. Dodać do wywaru. Doprawić do smaku. Z mąki zrobić zasmażkę i dodać do zupy. Zagotować. Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    W składnikach powinien być jeszcze liść laurowy oraz ziele angielskie - niestety się one nie wyświetliły :/
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    pysznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    uwielbiam taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetyczna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Mam ochotę na taką zupę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjny smak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !