Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować, doprawić solą oraz kminkiem i gotować. Kiedy już zmięknie zrobić zasmażkę na kurzym smalcu( smalec robię sama- kupuje w sklepie z drobiem tłuste odpady i wytapiam), doprawić posiekanym lubczykiem oraz koperkiem, octem i gotować jeszcze 10 minut. Przed podaniem popieprzyć. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna kapusta!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    smaczna :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,lubię taką
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !