Przepis i sposób przygotowania na: pierś z kaczki w naleśnikach
Każdy sam będzie nakładał na placki po parę kawałków mięsa, warzyw oraz trochę sosów i zwijał dla siebie krokiety
pierś z kaczki |
60 dag
|
dymki |
6 szt.
|
placki naleśnikowe |
12 szt. o średnicy ok. 15 cm
|
ogórek sałatkowy |
1 szt.
|
sos śliwkowy |
kilka łyżek
|
sos hoisin |
kilka łyżek
|
wino czerwone wytrawne |
1 kieliszek
|
sos sojowy |
2 łyżki
|
cukier |
1 łyżeczka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: