Sposób przygotowania

Wszystkie składniki siekamy nożem na stolnicy , tylko siekamy tak długo aż powstanie ciasto i bardzo szybko zagniatamy i pozostawiamy w chłodnym miejscu na godzinkę . Po tym czasie rozwałkować i podzielić na 10 małych kwadratów . Szpinak podgrzać wraz z posiekanym czosnkiem na małym ogniu przez 15 minut , posolić , popieprzyć do smaku i porcję szpinaku o wielkości orzecha włoskiego położyć na kwadracie z ciasta. Połączyć rogi kwadratu, chowając w tym czasie farsz do środka i piec pół godziny w 200 st.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się ten przepis;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !