Kapustę ugotować z liśćmi laurowymi. Odcedzić i dobrze odcisnąć z wody. Pieczarki ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Kapustę i pieczarkprzemielić. Na patelni rozgrzać trochę oleju, wrzucić posiekaną cebulkę z natką pietruszki, podsmażyć. Do farszu dodać podsmażoną cebulkę, koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem, wymieszać.Przygotować ciasto na naleśniki. Do dużej miski wlać mleko i wodę, wbić jajka, wymieszać mikserem, dodając stopniowo przesianą mąkę. Do gładkiego ciasta dodać olej i sól, wymieszać. Na rozgrzanej patelni, smażyć cienkie naleśniki. Na środek usmażonych naleśników nakładać farsz, boki składać do środka i zwijać w roladki. Krokiety moczyć w rozmąconym jajku i bułce tartej, smażyć. SMACZNEGO!