Sposób przygotowania

Jajka rozbełtać, doprawić solą i pieprzem. Olej rozgrzać na patelni, wylać na niego jajka. Smażyć omlet na małym ogniu pod przykryciem. Jak jajka się zetną, delikatnie zdjąć omlet na talerz. Cebulę pokroić w kostkę, podsmażyć ją na oleju, dodać do niej dowolnie pokrojone grzyby. Usmażyć je, doprawić solą i pieprzem, wyłożyć na jedną połowę omletu i przykryć drugą połową. Można podawać z sosem majonezowo-ketchupowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś dla mnie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszny omlecik
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    mmm, pyszny musi być!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !