Sposób przygotowania

Szynkę gotować 40 minut. Jajka ugotować na twardo, przekroić wzdłuż na połówki, wyjąć z nich żółtka, przetrzeć na sito. Następnie połączyć z twarogiem. Masę podzielić na 2 części. Jedną wymieszać z koncentratem pomidorowym, drugą z musztardą. Obie pasty przełożyć do szprycek, wyciskać do jajek. Jajka przełożyć do udekorowany rzeżuchą talerz. Obłożyć kaparami, cząstkami pomidora, natką i szczypiorkiem.. Śmietanę wymieszać z chrzanem, solą i pieprzem. Szynkę pokroić w plasterki, podawać z sosem chrzanowym do jajek.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !