Sposób przygotowania

Kurczaka kroimy w kawałki i podsmażamy z papryką i przyprawą do kurczaka. Podsmażamy pieczarki. Cebulę posiekaną podsmażamy z Kucharkiem. Wszystko razem mielimy. Do powstałej masy dodajemy jajko i bułkę tartą. Formujemy klopsiki, obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na patelni na niewielkim ogniu na złoty kolor. SMACZNEGO :)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    uwielbiam mięsa z pieczarkami!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepadam za nimi
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniamniusne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !