Sposób przygotowania

Na rozgrzanej oliwie smażymy poszatkowany szczypiorek wraz z cebulką. Po kilku minutach dodajemy pokrojoną w kostkę wędlinę i smażymy do jej zarumienienia. Następnie wzbijamy jajka i trzymamy na ogniu do momentu ścięcia się białka. Obficie posypujemy solą oraz świeżo mielonym pieprzem kolorowym. Podajemy ze świeżym pieczywem.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Super śniadaniowa propozycja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    takie posadzone, albo sadzone;) mogę jeść codziennie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ach, jakie apetyczne! najlepiej smakują jak ktoś zrobi i poda:)))
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    Wow super
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !