Sposób przygotowania

Filety umyć nie rozbijać tłuczkiem , wszystkie przyprawy łączymy ze sobą w nie dużej miseczce wlewamy oliwę i nacieramy filety , odkładamy do lodówki na godzinę . W tym czasie pieczarki umyte pokrojone w plasterki , cebulkę w pół plastry i paprykę w paseczki wszystko sobie uszykować podsmażyć na patelni doprawić wedle uznania a potem podusić .Powinien powstać sos przepyszny. Zacząć grillować filety , potem układać na talerzu i polać warzywami wraz tym sosem . Ziemniaki obrać pokroić w słupki i usmażyć na głębokim oleju.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandraa

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !