Sposób przygotowania

Białą kiełbasę sparzyć w wodzie z dodatkiem chrzanu. Przestudzić. Ponacinać z obu stron i usmażyć na zloty kolor na oliwie. Podawać na gorąco lub zimno z pieczywem. Taka kiełbasa jest bardzo chrzanowa, jak ktoś nie lubi za ostrego smaku chrzanu można do parzenia dodać go mniej.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ostra i pyszna kiełbaska.
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj ostra, ostra i pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ostra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubię chrzan, wiec pewnie by mi smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !