Sposób przygotowania

Filety z kurczaka oprószyć solą czosnkową, posypać przyprawą do kurczaka i usmażyć na oliwie. Bób ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, obrać z łupinek. Cebulę pokroić w kostkę, wymieszać z bobem. Wymieszać ocet, cukier i 3 łyżeczki oliwy, dodać do bobu. Rozłożyć go na talerzykach. Na bobie ułożyć pokrojone mięso.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pyszne połączenie, zjadłabym trochę.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !