Sposób przygotowania

Filety z ryby oprószyć przyprawami, pokroić w paski na paluszki. Odstawiamy na pół godziny. Wodę mieszamy z jajkiem, dodajemy tyle mąki, żeby wyszło gęste ciasto. Dodajemy proszek do pieczenia, mieszamy. W takim cieście zanurzamy kawałki ryby, smażymy na mocno rozgrzanym tłuszczu.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Koniecznie muszę takie zrobić!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super rybki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ale chyba mineralna konieczna nie jest,może być zwykła woda
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    faktycznie, nie jest konieczna, ale kiedy jej użyjemy wychodzi smaczniejsze ciasto
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię rybkę
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wyglądają, super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.apetyczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super o wiele lepsze od kupnych takie własnej produkcji
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    super! lubię tak podaną rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszne są takie paluszki. Uwielbiam ryby niemal pod każdą postacią.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowita rybka.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dobra ryba nie jest zła szkoda,że rzadko ją jadamy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!! :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dodi

    bardzo dobre!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !