Sposób przygotowania

Grzyby zalać wodą, odstawić na noc, na drugi dzień ugotować. Kapustę sparzyć we wrzątku. Liście pozbawić twardych części. Kaszę ugotować. Cebulę posiekać, zeszklić na oleju. Kaszę wymieszać z cebulą, posiekanymi grzybami i jajkiem. DOprawić solą i pieprzem. Farsz nakładać na liście kapusty, zwinąć gołąbki. Kostkę mięsną rozpuścić w wodzie, dodać koncentrat. Gołąbki ułożyć w garnku, zalać sosem, dusić pod przykryciem ok. 1/2 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ciekawe; kaszę lubię więc...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bym zjadła:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam gołąbki pod każdą postacią :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !