Sposób przygotowania

Plastry bakłażana zgrillować. Kotlet przeciąć na połowę. Na bakłażanie posmarowanym sosem ułożyć rzodkiewkę, potem kotleta, sos, pomidor, sos, kotlet i bakłażan.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    super wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Prezentuje się apetycznie
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    dobre:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    super wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajnie wyglada, tylko jak smakuje? hm...
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    super:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    prezentacja znakomita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ?wietny torcik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    zjadłabym chętnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !