Sposób przygotowania

Bułkę tartą mieszamy z tartym żółtym serem.W misce wymieszać jajka z wodą, dokładnie rozmieszać. Piersi oprószyć rozmarynem, oregano, solą i pieprzem, dokładnie wetrzeć przyprawy w mięso, odstawić na 30 minut. Każdą porcje zanurzać w miksturze jajecznej, a następnie obtoczyć w bułce z serem. Skropić oliwą. Drewniane szpadki do szaszłyków namoczyć w wodzie, nabić na nie porcje mięsa. Piec na średnio nagrzanym grillu odwracając co 3 minuty do momentu aż mięso będzie odpowiednio wypieczone. Podawać z bagietką i surówkami.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !