Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasolkowy misz - masz

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka
40 dag
pieczarki
15 dag
fasolka
30 dag
cebula
1 szt.
seler naciowy
3 łodygi
czosnek
3 ząbki
olej
4 łyżki
bulion
1 szkl.
śmietana
1/2 szkl.
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat
papryka
2 strąki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowy misz - masz

1. Fasolkę ugotuj. Filet oczyść, pokrój w kostkę, podsmaż, wlej bulion, duś 20 min. Przypraw solą i pieprzem, polej śmietaną.
2. Fasolkę nakładaj razem z sosem mięsno-warzywnym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 09.12.2013 08:25
pyszny ten misz - masz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak