Sposób przygotowania

Mięso wypłukać, włożyć do garnka zalać 1,3 litra wody.Marchewkę , pietruszkę , seler obrać , opłukać dodać do mięsa oraz obraną cebulę. Pod koniec gotowania dodać liść laurowy. Gotować do miękkości mięsa. Doprawić do smaku solą , pieprzem , przyprawą do zup.Ugotować zacierki . Posiekać natkę pietruszki. Rosół podać z zacierką , posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    uwielbiam rosól
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    delikatny , smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !