Sposób przygotowania

1. Posiekaj czosnek, cebulę pokrój w półplasterki. Na patelni rozgrzej olej i na nim duś przygotowane warzywa, aż cebula zmięknie.
2. Następnie dodaj kiełbaski i podgrzej wszystko razem. przypraw solą i pieprzem.
3. Bułki włóż do gorącego piekarnika i podgrzej je zgodnie z przepisem podanym na opakowaniu.
4. W tym czasie przygotuj sos: wymieszaj keczup z majonezem i musztardą. Sos dopraw do smaku solą, pieprzem i ewentualnie sokiem z cytryny.
5. Ciepłe bułki od środka posmaruj przygotowanym sosem. Włóż po kiełbasce z cebulą, a do tego plasterki ogórka konserwowego. Dodatkowo skrop nadzienie resztą sosu.
6. Hot dogi owiń w papierowe serwetki i natychmiast podawaj.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam hot-dogi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczny )))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !