Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Wiosenna zupa z koperkiem

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała
0.25 sztuka
fasola szparagowa
25 dag
marchewka
2 sztuki
pietruszka
1 sztuka
cebula biała
1 sztuka
śmietana
5 łyżki
mięso drobiowe
koperek
ziemniaki
5 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna zupa z koperkiem

umyć mięso wrzucić do garnka zalać wodą zagotować. po zagotowaniu dodać soli i pieprzu lub kucharka. obrać, umyć i pokroić wszystkie warzywa. mięso gotować 15 minut dodać wszystkie warzywa. gotować tak aby warzywa i mięso było miękkie. dodać śmietanę doprawić do smaku. na wierzchu posypać zupę świeżym koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek13 07.11.2011 20:00
super
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
agogo2 04.07.2011 19:19
polecam tez
Magda60 02.07.2011 16:02
polecam
Margo1 30.06.2011 18:48
lubię taką
Margo1 30.06.2011 18:48
lubię taką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak