Sposób przygotowania

skrzydełka z surówkami skrzydełka obtoczyć w marynacie i wstawić do żaroodpornego naczynia masełkiem wysmarować dno naczynia piec 1 godz w 190 stopniach polewać woda aby bardziej były miękkie Teraz robimy surówki
najpierw z pory porę tylko biała część kroimy drobno kapustę też kroimy drobno teraz kapustę porę oraz marchew łączymy dodajemy sól pieprz do smaku oraz kwasek cytrynowy dodajemy 3 łyżki majonezu mieszamy i jedna surówka zrobiona
teraz robimy z koperkiem biała kapustę kroimy drobno do tego marchew starta dodajemy oraz majonez 3 łyżki sól pieprz do smaku i koperek drobno pokrojony i mamy surówkę koperkową podajemy ze skrzydełkami

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !